Skærmarme 101

Måske har du købt lige din første computer og du undrer dig over hvad slags cool ting du kan få til at gå med det. En af de mange tilbehør til rådighed er en monitor arm. Her er grundlæggende i computer skærmen våben og hvorfor du måske – eller måske ikke – brug for én.

Dybest set, computeren har tre dele: skærm (denne skærm du kigger på), tastatur (de ting du skriver på) og CPU (hvis det er en PC, så er det den tunge kasse, der sidder på gulvet-de nye æbler har ikke separat CPU’er).

Skærmen er hvad sidder på skrivebordet. Afhængigt af din computer skrivebord eller tabel størrelse og stil kan skærmen placeres i flere forskellige steder. Det er vigtigt, at du lægger det i det korrekte sted. En korrekt placerede skærm bør være omkring 18-21 inches væk fra dig og midten af skærmen skal være i øjenhøjde. Du bør aldrig nødt til at vippe hovedet op eller ned for at se på skærm.

Okay, så hvis du har en computer desk, der tillader dig at korrekt placere skærmen, du ikke måske har brug for en monitor arm, men jeg foreslår, at du læse på alligevel. Hvis du ikke sætte din skærm i det korrekte sted, bør du overveje at få en skærm-arm. En monitor arm mounts til bagsiden af din fladskærm og også mounts someplace på skrivebordet eller på væggen ved siden af dit skrivebord. “arm” gør det muligt at flytte skærmen op eller ned, venstre eller højre, og vippe skærmen frem eller tilbage med et tryk på en finger. Dette gør det muligt at minimere blænding (selv om der er Vinduer foran eller bag dig) og også gør det muligt at flytte din stol fra side til side og stadig se skærmen (for eksempel-hvis du hjælper dit barn med lektier, du kan trække op en ekstra stol og Skub monitoren ov Øh så en person kan se det mere klart end den anden. Hvis der er flere familiemedlemmer bruger den samme computer, det også giver mulighed for hver person at justere skærmen efter deres komfortniveau med en hurtig touch.

Der er forskellige typer af skærmarme. Ud over den måde de montere, gøre armene også forskellige ting. Nogle våben hold to skærme, nogle kun understøtter én. Nogle våben rotere 180 grader, nogle rotere ikke overhovedet. Nogle er længere, nogle er kortere. Vi fandt en imponerende række skærmarme på Versa Products, Inc.

En af de mest værdifulde funktioner i en monitor arm, bortset fra komfort og ergonomi, er, at ved at tilslutte din skærm til en monitor arm, du ikke behøver en store, voluminøse skærm at tage op plads på din computerbord eller skrivebord. Når du ikke bruger computeren, du blot skubbe skærmen til side og har 100% af dit skrivebord til brugbar skrive eller organisere plads. Dette hjælper med at beskytte skærmen og forhindrer rod i at bygge på skrivebordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.