Bedste Lydbog Creation Tips fra fagfolk – Video Marketing

Amadeus Pro, en redigeringssoftware på Mac, har en facilitet af auto-fade med Smart Fade funktion. Selvom det kan være nødvendigt at deaktivere din annonceblokering online eller indtaste dit bibliotekskortnummer for at oprette en gratis konto, behøver du ikke at downloade software eller indtaste betalingsoplysninger. Lydbøger er gået gal i popularitet i de sidste par år. Lydbøger giver ikke kun kursus relateret undersøgelse til deres børn, men det kan også gøre deres rejse dejligt, hvis du går en lang køretur sammen med din familie og børn, ved at høre dem eventyrhistorier og par andre moderne favoritter.

Efter måneders lockdown, høre Jake Gyllenhall beskrive den fantastiske champagne-gennemblødt parter på Jay Gatsby’s Long Island palæ er en tonic. Hvis jeg kan finde det fra mit bibliotek eller indgår i mit medlemskab på Scribd eller Audible, vil jeg give denne parring et skud. Den foretrukne lydbogslyd til lyttehastighed kan variere afhængigt af dine personlige præferencer, lydbog indholdets snørklede og fortælleren. Ved at justere hastigheden ned til 1,0 eller lavere kan du forvandle en af dine foretrukne lydbøger til en slumrebog. Jeg tror, vi alle har en favorit spil på vores telefoner, uanset om vi omfavne vores behov for at uendeligt matche ædelstene og fusionere drager eller reservere det som en skyldig vane.

Der er tonsvis af apps som Rolig og Enkel Vane, der tilbyder en form for storytelling mulighed for at hjælpe med søvn ud over deres andre meditation funktionaliteter, som Headspace, Breethe, og Slumber bare for at nævne et par mere. Forhåbentlig vil denne guide hjælpe dig med at finde den perfekte opskrift på en god nats søvn eller i det mindste sætte dig på den vej, der fører til, hvad der virker bedst for dig. Og dine all-time yndlingsbøger er et godt sted at kigge efter lydbøger, der kan hjælpe dig med at sove eller i det mindste vind-down ved sengetid. Men dette ville ikke være tilfældet, når du lytter til din favorit thriller.

At lytte til lydbogen føles som en personlig samtale med stjernen – med Harry recitere gamle historier om at spille CBGBs og gå på verdensturné med bandkammerat Chris Stein. Uanset hvor du skal hen, og præcis hvor længe du planlægger at være ude, vil du være bundet til et begrænset niveau af plads. For nylig var jeg lytter til Mr. Armitage læse mig Den mystiske affære på Styles af Agatha Christie og før historien startede han var ligesom “Hej, det er Richard her,” og jeg straks vidste, at jeg var ligeglad med, hvad der ville ske i denne historie, fordi Richard læste, og det er alt, der betød noget.