Beskytte din provision

Tyvene er et problem ud i mursten og mørtel verden er for virksomhedsejere og tyve er en bekymring for cyber space virksomhedsejere. Ud i verdens mursten og mørtel, tyvene vil tage penge og merchandise og det er ikke anderledes online. De virkelige verden købmænd bruge låse og alarmer til afskrække tyve. Internet business ejere skal bruge anti-tyveri software til at beskytte deres provisioner. Her er nogle ting du kan gøre for at beskytte dig selv og din provision:

1. Brug Meta Refresh: En meta refresh er lidt simple HTML-kode, som automatisk omdirigerer dine besøgende til en anden side (din affiliate URL). Det giver en pæn måde at præsentere affilierede links i nyhedsbreve. Det hjælper nok at reducere Kommissionen omgåelse og Kommissionen kapringen. En stor fordel ved brug af meta opdaterer er, at hvis købmænd ændre deres affilierede links, kan du ændre links på snesevis af sider hurtigt og nemt ved at ændre kun en fil.

Et problem er, at nogle søgemaskiner ikke lide meta opdateres, fordi de er ofte brugt til usmagelige formål. Så hvis du bruger denne teknik, bruge det med forsigtighed.

2. Brug en URL omadressering service. Du kan bruge gratis tjenester eller købe en unik domænenavn for hvert affiliate program du tilmelder dig. URL omdirigering gør affiliate links mindre indlysende, så dette vil reducere nogle Kommissionen tyverier.

3. Brug en web-baseret annonce tracking service. Annonce tracking link oprindeligt skjuler affiliate link, reducere tyverier.

4. Brug en annonce tracking script. God annonce tracking scripts skjule affiliate link samt være nyttige for sporing. Det har den fordel, at det ikke fremmer en andens domæne.

5. Brug JavaScript Omdiriger. Fordi dette i første omgang skjuler affiliate link, vil det reducere Kommissionen tyverier.

Være klar over, at tyveri er et problem for online-virksomheder og tage de nødvendige skridt til at beskytte din provision.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.