Bannerreklamer: Hvordan virker det?

Så du er en internet marketingmedarbejder, og du ønsker at tjene penge lige? Eller måske du er bare nogen med en vare eller tjenesteydelse til at sælge, der på udkig efter innovative måder at få dine ting foran flere kunder øjne og øge størrelsen på din markedsandel. Uanset hvad du er kommet til det rette sted at læse om en fortrinlig skema i reklame kaldet bannerreklamer, der udnytter bølgen af fremtiden-internettet. Internettet giver dit marked til straks være hvor som helst i verden, at der er en computer og at du kan derefter skib dit produkt eller give din service. Nu nogle af de mere traditionelle type tjenester som læger, blikkenslagere, osv. vil være begrænset af geografi naturligt, men det er stadig en fantastisk måde at annoncere i dit område, som flere og flere mennesker får på internettet dagligt.

Hvad er banner reklame du sige? Jamen er det en annonce, der er placeret på et websted, der ikke er relateret til annoncen, men helst er der masser af mennesker vil ramme. Det er en annonce, der normalt er i en slags billedfil og ofte indeholder typisk ord og billeder samt animation og lyd som bliver populære “krog” teknikker. Annoncen er som regel korte og brede eller høje og smalle og derfor det kaldes et banner. Når en kunde ønsker at se mere de Klik på banneret og er taget via et integreret link til en anden side, som er typisk salg side. Hvis produktet er noget, som du kan købe online eller download sker det via denne side. Ellers er det bare mere eksponering for annoncøren.

Et andet godt spørgsmål er, hvorfor ville vært hjemmeside tillade annonce skal på deres side? Godt ligesom enhver form for reklame betaler annoncøren til tiden eller i dette tilfælde rum. Oftest med bannerannoncering er handlen arbejdede efter hvor mange klikfrekvenserne ske i en given tid. Normalt koster fem til ti cent pr klik.

Hvordan ville jeg få min annonce på en side? Godt igen ligesom andre former for reklame, der er mange måder at gøre det. Du kan personligt kontakte ejeren eller operatøren af hjemmesiden og træne en aftale, eller du kan leje og reklame firma der gør alt dette arbejde for dig. Oftest er det denne anden formular, der bruges og disse reklame selskaber vil placere annoncen på flere forskellige sites og indsamle gebyrerne, og betale webstedets ejer eller operatør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.