Strategier For Kakuro puslespil

Kakuro puslespil kommer i forskellige størrelser. Det betyder, at forskellige gåder vil også variere i sværhedsgraden. Naturligvis, større Kakuro puslespil at de er meget vanskeligere end de små. Dette er fordi der er naturligvis flere numre til at løse, og længere kolonner eller rækker af kombinationer til at fylde i større puslespil.

Denne artikel ønsker at præsentere nogle strategier, der kunne bruges af mennesker, der nyder at spille Kakuro puslespil. For avancerede spillere, kan nogle af disse strategier allerede synes indlysende. Men for begyndere, nogle af strategierne, der ellers kan vise sig for at være nyttige og nye.

I forsøget på at løse Kakuro puslespil, den første ting, en person bør se på er de numre, der har mindst antal kombinationer, der skal løses. Rækker eller kolonner, der kun har 2-3 tomme kasser bør være de første, der behandles. At have mindst antal af tomme kasser, betyder det, at der er kun et begrænset antal kombinationer, der skulle nogle løse.

Den næste ting at overveje, når løse Kakuro puslespil er at prøve og se på de numre, der skal løses. Bagefter, bør man sammenligne dem med de andre tal, der ville skærer dem på et tidspunkt i puslespillet. Tænk på alle de mulige kombinationer for de to krydsende tal. Du vil absolut være i stand til at identificere mindst et ciffer, der er til stede i begge tal, der er ved at blive løst. I dette tilfælde er det meget sandsynligt, at den fælles encifret mellem to hører til den tomme boks hvor række og kolonne i de to tal vil skærer hinanden.

En anden god strategi i forsøget på at løse Kakuro puslespil er at se på de små tal først. Dette er også i overensstemmelse med den første strategi ovenfor. Små tal som 3 eller 4 er absolut lettere at løse i forhold til større virksomheder. Dette er fordi der er kun to cifre, der har tilladelse til at blive brugt. Der er 2 og 1 til nummer 3 og cifre 3 og 1 til nummer 4. For det første er de mulige kombinationer 2-1, 3-0. Men da du er kun tilladt at bruge tal mellem 1 og 9, det andet sæt på numre overstreget automatisk fra du indstillinger. Dette gælder også for det andet eksempel fordi kombinationen, 2-2, ikke er tilladt, da for enhver given række eller kolonne, ikke er det tilladt at talløs gentages.

Som du går langs løse Kakuro puslespil, kan du også støde på tal, som du er bekendt med. For hvert nummer, der er kun et begrænset antal mulige kombinationer, ville at holde en liste over disse sæt hjælpe dig løs hurtigere. Denne måde, du behøver ikke at prøve og tænke på de mulige kombinationer. Du behøver kun at se på din liste og scanne dem for dem, der ville passe ind i problemet.

Kakuro puslespil kan være sjovt og spændende. De kunne også være intellektuelt stimulerende, fordi de udøver deres matematiske færdigheder. Men de kan også vise sig for at være frustrerende nogle gange. Disse strategier kan være i stand til at hjælpe dig i de mest frustrerende tider løse Kakuro puslespil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.