Spare penge på dine indkøb ved at tage fordel af rabatter tilbydes

Mange producenter tilbyder mail i rabatter til at tilskynde forbrugerne til at købe deres produkt. Den måde, disse rabatter arbejder er, at du skal betale den fulde pris for produktet, når du får det. Derefter udfylde oplysningerne om rabat og mail det i sammen med en kopi af din kvittering. De vil så sende dig en check.

Du bliver dog overrasket over hvor mange mennesker ikke at komme rundt til at sende oplysninger til deres rabat. De fleste tilbud har en fast tidsramme, så det er en god idé at få oplysningerne med posten så hurtigt som muligt. De enten ikke ønsker at rode rundt med processen eller de simpelthen glemmer med så mange andre ting, der foregår i deres liv.

Da det kan tage uger at få din rabat i mailen, er det en god idé at holde et filen af de rabatter, du har sendt i. Altid lave en kopi af oplysningerne om rabat og modtagelsen før du indlevere sig i. Denne måde har du bevis for dit køb, og et telefonnummer til at kontakte dem, hvis du ikke modtager rabatten i tide.

Mængden af enhver given rabatten varierer, men når man tænker på at gennemsnittet på er $25, der er en masse penge, som forbrugerne ikke benytter sig af. Det er en god idé altid at bruge dem til din fordel. Ellers du simpelthen smide dine penge væk.

Hver rabat proces kan være lidt anderledes, så sørg for at du tager dig tid til at læse alle de oplysninger, der kommer med den. Du ønsker ikke frustrationen for at vente i 60 dage til at få rabat kun for at få et brev i stedet, siger du ikke er berettiget, fordi du ikke har kunnet give nogle stykke af oplysninger eller din form ikke var helt fyldt.

Det er også en god ide at gribe ind, når en rabat du sende det ikke er hædret. Det sker ikke ofte, men det er meget vigtigt, at du følger. Hvis du kun købt varen på den pris, der tilbydes på grund af rabatten end er det endnu mere vigtigt, at du får det.

At få din rabat bør aldrig overstige 60 dage. Hvis du ikke har det af derefter kontakte virksomheden. Sørg for at du dokumentere alle oplysninger om hvornår du ringede, og hvem du talte med. Det er godt at have en log over disse oplysninger, så hvis du ønsker at forfølge at få rabatten på anden måde kan du sikkerhedskopiere dine oplysninger.

Der er et par gode hjemmesider du kan bruge til at spore din rabat, herunder , og Hvis du ikke kan finde din rabat og producenten er ikke i orden med dig så file en klage til Federal Trade Commission og Better Business Bureau.

Hovedparten af firmaet, der tilbyder rabatter ære dem selv så dette virkelig aldrig bør være en løbende problem for dig. Der er masser af virksomheder, der ser frem til de uafhentede rabatter men fordi mindst 40% af dem aldrig få gemt af forbrugeren.

Som en tommelfingerregel har jeg dog vil ikke anbefale, basere dit køb på en rabat. Hvis du ikke ender med midlerne, der derefter koste produktet dig mere end du var villig til at betale for det. Mens du venter på rabatten proces afsluttet vil du have tabet af disse ekstra penge, der kan allokeres til noget andet.

Du bør også være forberedt på rabatter til at anmode om dine personlige oplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Dette kunne resultere i du får kuponer og kampagner, som vil spare dig flere penge i fremtiden. Dog kan de resultere i du bliver bombarderet med tilbud af fabrikanten, at du ikke er interesseret i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.