Hvordan Ebay sending Centers arbejde.

Du måske ikke nogensinde har hørt om eBay sending Centre så fortvivl ikke, de fleste mennesker har ikke, som de er et relativt nyt begreb. Ideen er at du aflevere noget du ønsker solgt, og derefter sending center vil sælge det for dig og dele profitten.

Du kan sælge på sending Centre.

Finde bare noget at sælge og tage det til en sending center de vil sælge den for dig på eBay, håndtering af alle notering, beskrivelse og fragt.

Du giver dog op nogle fortjenesten når du sælger via en sending, ikke at nævne at miste al kontrol over dine auktioner og der er for at sige, at du ikke kunne sælge det bedre, end de kan? Chancerne er, de vil kun give dig en brøkdel af varens reelle værdi, til det punkt, hvor du kan samt har bare taget det til pantelåner.

Du kan være en sending Center.

En bedre løsning er at være en sending center for eBay-bruger offentligheden i dit område. Efter du har været at sælge ting på eBay for et stykke tid og du har fortalt et par folk om det, en dag en ven vil gå op til dig og sige “Hey, kan du sælge det på eBay for mig?” Give det en chance-hvis du kan lide gør det, så hvorfor ikke starte din egen sending center virksomhed?

Sætte en annonce som denne i din lokale avis eller andre steder du synes er passende:

“Opret rum og få penge For at gøre det! Hvordan vil du gerne nogen til at komme og rense ud af de gamle ting i dit hus, der optager al din plads, og derefter give dig kontanter for partiet? Jeg leder i øjeblikket efter ting at sælge på eBay, og jeg kan gøre dette for dig. Ring til mig på [dit nummer].”

Gå rundt til et par folks huse og tage nogle ting, som du tror er salgbart, giver elementernes ejere et fornuftig beløb for dem-ikke for meget, da de ikke ved, hvor meget de er værd. Det er bedst at forsøge at tage ting, som er en del af et sæt eller samling, så du kan sælge masser af de samme slags varer. Du er i en stærk position: Hvorfor skulle de så ikke når du tilbyder dem penge til ting, som til dem, er skidt?

Det eneste krav skal lykkes med dette er, at du behøver at vide, hvad du laver, og være i stand til at spotte en høj værdi element, når du ser en, uanset hvad det måtte være. Det er også værd at åbne en ny konto for at sælge varer, du får fra andre mennesker. Du kan ikke garantere kvaliteten så godt, og din almindelige konto bør kun bruges til at sælge den ene slags element, du besluttet, du er en ekspert i.

en ting mange sælgere har ikke indset, når de sælger varer er at de skal ændre deres strategi afhængig af hvilken sæson er det ting sælger til forskellige priser afhængigt af tid af året. Vi vil tage et kig på denne i den næste e-mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.