Alternativer til hormonbehandling

Findes der alternativer til hormonbehandling? Ja! Tilgængelige alternativer til hormonbehandling er to primære former – syntetisk terapi og naturlig hormonbehandling.

Syntetiske hormon substitutionsterapi narkotika er ikke det samme som naturlige hormoner, der opstår i kroppen. Da stoffer, der forekommer naturligt ikke kan patenteres, medicinalfirmaerne ændrer molekylestrukturen og oprette nye stoffer, der er patenterbar og derfor beskyttet til forretningsformål. Eksempler er Premarin, Prempro og Provera – disse syntetiske stoffer er forskellige i deres molekylære struktur fra østrogen og progesteron findes i den menneskelige krop.

Men alternativer for hormonbehandling ved hjælp af syntetisk narkotika kan ikke behandle dine symptomer på overgangsalderen sikkert! Og problemet med syntetisk narkotika er – da de er meget forskellige fra hvad forekommer naturligt i den menneskelige krop, kroppen behandler dem forskelligt, og resultatet er ofte skadelige bivirkninger. Syntetiske hormon substitutionsterapi risici kan overstige fordelene ved baseret på utallige kliniske såsom Women’s Health Initiative undersøgelser!

På den anden side bruge naturlige alternativer til hormonsubstitutionsbehandling naturlige østrogen og/eller naturlige progesteron hormoner. Naturlige hormoner er også benævnt bioidentical hormoner. Bruger sikrere naturlige alternativer til hormonbehandling anbefales af mange læger, da kroppen er i stand til at modtage, bruge og fjerne de naturlige hormoner efter behov. De fleste kvinder kan ikke brug for syntetisk narkotika med relaterede bivirkninger til at genvinde sundhed og fjerne symptomer på hormon ubalance.

De to primære hormoner for en kvinde er østrogen og progesteron. Begge dele er nødvendige for at fungere normalt og for et godt helbred. I en sund kvinde og normale menstruationscyklus er østrogen den vigtigste hormon, der produceres i de første 10-12 dage efter den tidligere menstruationen. Med ægløsning begynder kroppen at producere progesteron, der fortsætter i de næste 12 dage eller deromkring. Hvis graviditet ikke forekommer, østrogen og progesteron niveauer vil falde på omkring dag 28 og menstruation begynder. Hvis der er ingen ægløsning, produceret progesteron vil ikke af det organ, der cyklus. Denne hændelse kaldes en annovulatory cyklus, og det er der sker ofte i dag for kvinder i trediverne og fyrrerne – ingen ægløsning og ingen progesteron.

Det betyder, at kvinden vil være mangelfuld i progesteron med et overskud af østrogen, som vil sandsynligvis resultere i symptomer på hormon ubalance. Progesteron saldi eller modsætter sig mange aktioner af østrogen. Uden passende progesteron i kroppen, vil der sandsynligvis opleves symptomer på hormon ubalance. Hormon ubalance symptomer kan være tegn på, at din krop ikke er at få den støtte, det har brug for.

Hvis kvinden har haft en hysterektomi, betyder kirurgisk overgangsalderen, at kroppen producerer meget lidt eller ingen progesteron, oprettelse af hormon ubalance. Og hos postmenopausale kvinder, produktion af progesteron ophører som ægløsning ikke længere sker. østrogen produktion bliver dog stadig 40 til 60 procent af hvad den var engang selv efter overgangsalderen.

Hvordan kan en kvinde vide mere om passende naturlige alternativer til hormonbehandling? En måde er at arbejde med en naturopatisk læge, der er skolet og trænet i både konventionel medicin og naturlige alternativ medicin. Hvis du er i øjeblikket på syntetisk HRT og ønsker at skifte til naturlige HRT, bør du konsultere læger oplevede i brugen af naturlig hormonbehandling. Naturopatisk læger er læger, der arbejder for at genoprette og støtte kroppens systemer ved hjælp af lægemidler og teknikker, der er i harmoni med naturlige krop processer. Naturopatisk læge vil foretrække behandlinger, som holde skadelige bivirkninger risici på et minimum.

En anden måde er at tage online hormon sundhed test, som en førende kvinders sundhedsklinik. Den online test tager kun et par minutter og er gratis. Find ud af mere om din sundhed, symptomer, hvad symptomerne kan fortæller du og hvad man skal gøre ved det baseret på dine svar på vigtige spørgsmål. Og Læs mere om hormon ubalance og læge-anbefalet naturlige alternativer for hormonbehandling.

Copyright 2005 InfoSearch udgivelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.